Crna Gora nudi taj poseban štih

MONTEJEWEL je uslužna tvrtka na području nekretnina i usluga sa sjedištem u Tivtu. Posredujemo u vašoj prikladnoj nekretnini kao što su zemljište, vile, penthousei, apartmani, hoteli i komercijalne nekretnine. Prilikom odabira zgrada i opreme obraćamo pozornost na visoku kvalitetu i dobar omjer cijene i performansi. Aktivni smo u cijeloj zemlji.

Pomažemo našim klijentima da pronađu nekretninu koja odgovara njihovim željama i proračunu. Kroz našeg lokalnog partnera nudimo paket usluga: pravnu podršku za zaključivanje transakcije prilikom kupnje nekretnine, registraciju boravišne dozvole, osnivanje tvrtke, odabir namještaja. Naš tim govori mnoge jezike, uključujući engleski, njemački, španjolski, ruski, francuski.

MONTEJEWEL surađuje s lokalnim profesionalcima kao što su odvjetnici, javni bilježnici, računovođe, porezni savjetnici, graditelji nekretnina itd. Na taj način možete uštedjeti puno vremena i dobit ćete samo ponude koje su prilagođene vašim potrebama.

Immobilien / Nekretnine

Odaberite između više od 400 objekata

MONTEJEWEL trenutno može pristupiti više od 400 objekata ili projekata i filtrirati objekte koji vas ne zanimaju. Radimo s privatnim osobama koje traže stan za iznajmljivanje ili osobnu upotrebu, kao i s investitorima za veće građevinske projekte ili hotele.

Zbog razvoja u EU, Crnu Goru sa samo oko 600.000 stanovnika smatramo stabilnim tržištem budućnosti, trenutni omjer cijene i uspješnosti ne može se naći na europskom kontinentu i nudi povrat do 20% godišnje. Godišnje povećanje cijena i sve veći broj ulagača potvrđuju činjenice. Naravno, konačno priključenje Crne Gore EU dodatno bi povećalo povratak. Sada je vrijeme da budeš tamo na početku! Stavite nas na test, troškovi će nastati samo ako ste uspješni. Iskoristite naše veze i osjećajte se ugodno u ovoj prekrasnoj zemlji.

Radujemo se vašem javljanju i vidimo se u prekrasnoj Crnoj Gori.

NOVO: Parcele u Kolashinu po TOP cijenama!

Voliš li planine?

U novonastalom skijalištu u blizini Kolašina trenutno nudimo razvijene parcele između 18.000 i 35.000 m2 po TOP cijenama.

Osim žičara, bit će tu i preko 250 kilometara staza za skijaško trčanje s kojih možete uživati u prekrasnom krajoliku i baviti se sportom.

Za ažurne cijene i dostupne parcele obratite nam se!

Dienstleistungen / Agencija za usluge

Zapošljavanje: Radnici iz Crne Gore u EU

Pošiljke: Dostava namirnica i još mnogo toga. u EU

Pošaljite nam e-mail sa svojim zahtjevom i željama. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

Slika: Adobe Stock | © Nakron