Vila POGLED

Ekskluzivna vila na 4 kata s prekrasnim panoramskim pogledom na Jadransko more

ID nekretnine: P202000120

Regija: Tivat

Ekskluzivna vila THE VIEW sastoji se od dvije etaže i ukupne je površine 312m2 te u suterenu uključuje veliku garažu za 2 automobila, vinski podrum i ostavu. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja – svaki s panoramskim pogledom na more, kao i kupaonica.

Na drugom katu čeka vas jedna velika i dvije male spavaće sobe. Sve spavaće sobe s pogledom na more, planine, grad i Porto Crna Gora, 2 kupaonice, teretana s opremom za vježbanje, sauna. Kupaonice imaju podno grijanje i solarni sustav za toplu vodu.

Vila ima veliku terasu s bazenom i roštiljem. Radi privatnosti vlasnika, vila je povezana vratima i modernim sustavom video nadzora s 24-satnim osiguranjem. Vila je okružena vodopadom, voćem i japanskim vrtovima.

Dizajn prema ekološkim aspektima. Naš nositelj projekta pridaje veliku važnost maksimalnoj ekološkoj gradnji uklj. Solarni paneli, itd., A fokus je stavio na konoplju kao građevinski materijal. Očito je da je ova kuća preplavljena svjetlom zbog visokog udjela prozora i stakla te da ekologiju koriste i konoplja, solarni paneli i drugi segmenti.

Privatnost
Bujna vegetacija i vrt vile dat će vam dojam da ste daleko od civilizacije. Uživat ćete u miru, cvrkutu ptica i jedinstvenom pogledu na zaljev dok sunčeve zrake teku zaljevom poput dijamanata.

Organski
Vila također ima vrt s organskim voćem i mali staklenik za potrebe stanovnika vile. Tako da uvijek imate ono što vam je potrebno da oduševite svoja osjetila.

Morfologija terena
Na samom vrhu imanja nalazi se stijena u kojoj je izgrađeno dvorište. Nalazi se na najvišoj točki imanja i idealno je mjesto gdje možete razmišljati u miru i pustiti svoju kreativnost da divlja.

Biti kod kuće
U podrumu vile nalazi se vinarija sa spremištem hrane i moderan prostor za degustacije i mediteranske užitke.

Cijena: 2.400.000 €

Raspitajte se sada:

Zanima me ID nekretnine: P202000120

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.