Penthouse s pogledom na planine i more

ID nekretnine: P202000116

Regija: Tivat

Veličanstveni penthouse s velikom terasom od 56 m2 , ljetnom kuhinjom, prostorom za roštilj i prekrasnim panoramskim pogledom na more. Penthouse u novogradnji, 2 spavaće sobe, 2 kupaonice, velika terasa s prekrasnim panoramskim pogledom na more s ljetnom kuhinjom i mjestima za roštilj i opuštanje. Penthouse ima drugu razinu i mogućnost izrade ureda ili dodatne spavaće sobe.

Prisutnost bazena na prvoj razini kuće, kao i saune i teretane. Može se kupiti podzemno parkirno mjesto. Concierge usluga. Penthouse se prodaje nenamješten. Nudimo usluge za provedbu vašeg dizajnerskog projekta te kompletan namještaj i uređaje. Prisutnost tvrtke za upravljanje.

Za vaš novi stan naša tvrtka nudi paket usluga za razvoj vašeg osobnog projekta uređenja interijera, namještaja, kućanskih aparata, kućnog tekstila. Razvili smo tri paketa usluga za naše kupce: Economy, Standard, Premium.

Ovaj penthouse u gradu Tivtu ima prekrasan panoramski pogled na more i planine. Lokacija penthousea je vrlo slikovita i nalazi se na mirnom, mirnom mjestu. 5 minuta od Porta u Crnoj Gori, gdje se nalaze brojne trgovine, butici, galerije, restorani, kafići, međunarodna škola, vrtići i obrazovni centri za djecu. Također u Portu Crna Gora nalazi se veliki sportski kompleks, gdje se nalazi teniski teren, teretana, satovi joge i fitnessa, mogućnost iznajmljivanja kajaka i SUP surfanja.

Cijena: 275.000 €

Raspitajte se sada:

Zanima me ID nekretnine: P202000116

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.