Vaš snježni dragulj u Kolašinu

U novonastalom skijalištu u blizini Kolašina u Crnoj Gori na prodaju se nudi nekoliko razvijenih parcela. Ukupna površina podijeljena je na pojedinačne parcele i mogu se graditi s bungalovima, vilama ili hotelima. Ovaj koncept temelji se na vilama i u ponudi je 26 parcela od oko 1.000m². Dizajn interijera nudi fleksibilnost i vaši zahtjevi se uzimaju u obzir. Po želji, pakete za opremanje nude iskusni partneri u tri razine, kao i cjelovite pakete usluga za vas nakon kupnje. Dakle, svoje vrijeme možete u potpunosti iskoristiti za svoje potrebe.

Kolašin je popularno odredište ljubitelja zimskih sportova iz Rusije, Ukrajine, Poljske, Srbije, Hrvatske, Češke, Slovačke i Crne Gore. Ljeti turisti i mještani posjećuju Kolašin radi planinarenja, rekreacije, a novonastalo golf igralište dočekuje golfere iz cijelog svijeta zbog ugodno svježeg i čistog zraka. Kolasin će imati 250 kilometara dugu mrežu staza za skijaško trčanje . Njihovo imanje nalazi se na nadmorskoj visini od oko 1.400 metara, novo skijalište doseže visinu od 2.500 metara i stoga se smatra visokim jamstvom pouzdanosti snijega.

Crnogorska država ohrabruje ulagače na daljnje širenje turizma u ovoj prekrasnoj planinskoj regiji. Cijene su trenutno još uvijek vrlo atraktivne, zgrade visoke kvalitete. Crna Gora još uvijek nije članica EU. Traži se ulazak u savez, što će višestruko povećati vrijednost zemljišta i nekretnina.

Infrastruktura se proširuje u skokovima i granicama. Gradi se autocesta od Beograda u Srbiji do Podgorice u Crnoj Gori. Prva od tri dionice je završena i već je otvorena za promet od Podgorice (Međunarodna zračna luka) do Kolašina. Zračnu luku Berane razvija njemački investitor i udaljena je 42 km od Kolašina. Jadransko-jonska autocesta A1, koja prolazi od sjevera prema jugu kroz Hrvatsku, već je dovršena sve do Ploča u Hrvatskoj i trebala bi se proširiti na Dubrovnik.

Vrijeme ulaganja u Crnu Goru ne može biti bolje.

Cijena izgradnje vaše dovršene luksuzne vile uključujući zemljište iznosi 2.900 EUR/m², planirani stambeni prostor je 250 m². Neobavezni paketi usluga dostupni su na zahtjev.

Raspitajte se sada:

Zanima me projekt nekretnina "Snježni dragulj Kolašin"

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.