Villa Riva

ID nekretnine: P202000125

Regija: Bokokotorski zaljev

Vila na rivi nalazi se uz more, u mirnom ribarskom mjestu u Boki Kotorskoj.

  • Ukupna površina: 572 m2

  • Površina vile: 532m2 + terasa s bazenom
  • Ukupna površina objekta: 647 m2
  • Površina bazena: 20 m2

Nekretnina ima:

  • vanjska terasa s bazenom,

  • ljetna kuhinja s natkrivenom vrtnom šupom,

  • s prekrasnim pogledom na zaljev.

Ispred zgrade nalazi se mol površine 80 m2 s priključkom za vodu i struju, tušem i dva veza za jahte. Pristanište ima automatsku nadstrešnicu sa suncobranima za sve vremenske uvjete.

Opis lokacije:

Vila na rivi nalazi se u mirnom ribarskom mjestu na ulazu u uvalu Risan, nedaleko od Verigeovog tjesnaca. Nalazi se nasuprot starog grada Perasta, što njegovu lokaciju čini jedinstvenom.

Po dolasku preplavit će vas dramatičan fjord s impozantnim crnim planinama koje su u kontrastu s bistrim vodama punim beskrajne plave boje.

Elementi Boka krajolika ostavljaju dojam međusobnog natjecanja, zbog čega će vaš pogled trajati duže, jer u kojem god smjeru skrenuli, vidjet ćete mnoštvo inspiracija: srednjovjekovni grad Perast, s kamenim palačama, bijelim škurama, uskim kamenim ulicama u kojima gotovo možete osjetiti duh neustrašivih pomoraca, a usred uvale uzdižu se dva crkvena otoka Sv. Jurja i Gospe od Skrpjele.

Položaj ovih vila na rivi u sklopu Kotorskog zaljeva pripada prirodnom i kulturno-povijesnom dijelu Kotora, koji je na UNESCO-vom popisu svjetske baštine od 1979. godine.

Ova nekretnina se može prodati kao jednokrevetna vila za veliku obitelj ili kao nekretnina za investitora – vilu s tri odvojena apartmana za iznajmljivanje. Za više informacija o projektu i cijeni obratite nam se izravno.

Raspitajte se sada:

Zanima me ID nekretnine: P202000125

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.