Mini-hotel i yacht club

ID nekretnine: P202000126

Regija: Tivat

Selo Krašići je turistički biser uvale Tivat i poluotoka Luštica. Krasići se nalaze na poluotoku Luštica i gledaju na cijeli Kotorski zaljev. Krašići imaju izravan pogled na “Vrata zaljeva” – Verige, mjesto kroz koje možete vidjeti povijesni grad Perast, koji je značajan po svojoj arhitekturi i svjetski poznat po najvećim nautičarima i kapetanima Jadrana.

Selo Krasići skriveno je u uvali i zaštićeno od izravnog utjecaja valova s otvorenog mora. Mirno mjesto s prekrasnim okruženjem. Na istom poluotoku Luštica nalazi se luksuzni turistički stambeni kompleks Luštica Bay, nasuprot Krašića, u Marini Tivat, nalazi se svjetski poznata marina za mega jahte Porto Crna Gora. Također nasuprot Krašića, udaljenog 3 km, nalazi se odmaralište Porto Novi, na čijem se području nalazi hotel One&Only Porto Novi. Od Krašića, 4 km avionom, u gradu Bijeloj, najveća usluga na Mediteranu za mega jahte Adriatika 42.

Za Krašiće je iznimno važno da je zračna luka Tivat udaljena manje od 6 km ravnom linijom, što je ujedno i fizička udaljenost morem. Prisutnost luke kao dijela zračne luke omogućuje prijevoz putnika do ove zračne luke morem. Još jedan važan pokazatelj za vlasnike jahti: u blizini Krašića nalaze se dvije benzinske postaje za punjenje brodova. Jedan se nalazi u Portu u Crnoj Gori, drugi u Porto Novom. Činjenicu da su Krašići iznimno mjesto potvrđuje i aktivna turistička atrakcija. Ne tako davno,
ovdje je izuzetno važna strateška točka – tunel za podmornice bivše jugoslavenske vojske, koji se nalazi u neposrednoj blizini Krašića i danas je vrlo popularna turistička atrakcija.

Samo područje je vrlo atraktivno mjesto za ronioce. Profesionalne i amaterske ronioce iz cijelog svijeta privlači cijeli Kotorski zaljev koji im nudi neobične poglede u obliku olupina brodova, amfora iz antike, kao i bogate pomorske kulture. Kombinacija svega toga na jednom mjestu jasno daje do znanja da je ovo raj za ljubitelje mora i morskih sportova, te idealno mjesto za posao, razonodu i zabavu.

  • Površina hotela (plaža) 639 m2

  • Maksimalni kapacitet hotela je 12 ležajeva.

  • Na plaži hotela nalazi se ponton, koji je u vlasništvu kompleksa i može se koristiti kao otvoreni bar s ležaljkama i suncobranima.

  • Restoran, snack bar i plaža 500 m2

Prema zakonu države Crne Gore, prilikom ulaganja u turističke i pomorske objekte kategorije 4 zvjezdice i više, investitor ima pravo na povrat poreza na dodanu vrijednost (PDV) u iznosu od 21% ukupne investicije.

Za više informacija o projektu i cijeni obratite nam se izravno.

Raspitajte se sada:

Zanima me ID nekretnine: P202000126

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.