Kuća lavande …

… je luksuzna dvoetažna stambena zgrada s pogledom na Bokokotorski zaljev i planinu Lovćen

ID nekretnine: P202000121

Regija: Kotor

Naselje se nalazi u jugozapadnom dijelu općine Kotor, u Grbaljskom kraju. Prepoznat je kao ruralno područje posebne vrijednosti i značajna poljoprivredna površina. Karakterizira ga relativno mala populacija i arhitektura specifična za zemlju s tradicionalnim mediteranskim “suhoparnim” kamenim zidovima. Smještena na zemljištu gdje se nekretnina nalazi, nalaze se mala polja lavande, tako je nekretnina dobila ime.

S lokacije se pruža pogled na dio Bokanskog zaljeva poznat kao Tivatski arhipelag, kao i na planinu Lovćen na istoku. Do naselja se dolazi glavnom cestom Budva-Tivat, a lokacija je od njega udaljena 2,8 km. Iako administrativno pripada općini Kotor, najbliži grad je Tivat, udaljen 13 km.

Zračna luka Tivat – 15 min, grad Tivat – 10min, trajekt – 25 min, grad Kotor – 20 min, Tivat arhipelag – otok Stradioti, plaža Bigova – 10 min, priključak na glavnu cestu – 5 min, kružni tok do grada Kotora – 10min.

Kuća lavande je dvoetažna luksuzna stambena zgrada s dvije dvoetažne jedinice. Zgrada je orijentirana na takav način da pruža pogled na Boku.

S jedne strane uvala, a s druge planina Lovćen. Pozicionirana je tako da su velike prizemne terase, kao i svi sadržaji, okrenuti prema moru. Zemljište na kojem se zgrada nalazi podijeljeno je u tri cjeline, od kojih po jedna pripada svakom vlasniku, dok je treća zajednički prostor i gdje je dostupno parkiralište. Svaki od apartmana ima po dva parkirna mjesta uz ulicu.

Zgrada je projektirana kako bi pružila potpunu privatnost vlasnicima, a to je postignuto formiranjem kamenog zida na istočnoj strani u području između zgrade i parkirališta. Apartmani imaju potpuno neovisne ulaze, a građevinska nekretnina je podijeljena okomito. Na taj način svaki od vlasnika dobiva sobu u prizemlju s velikom terasom, spavaći dio na prvom katu također s terasama te, kao dodatnu i ekskluzivnu značajku, krovnu terasu kojoj se može pristupiti iznutra.

Što se tiče opreme, apartmani su u potpunosti opremljeni svim elementima potrebnim za ugodan i ugodan život. Na kamenom zidu u blizini parkirališta nalaze se dva električna punjača za vlasnikove automobile. Cijelo mjesto opremljeno je odgovarajućom krajobraznom rasvjetom. Sve ostale električne instalacije u skladu su s lokalnim i europskim propisima. Svaka od zgrada ima neovisni spremnik za pitku i sanitarnu vodu zapremine 9 m3.

Otpadne vode se najprije pročišćavaju u malom postrojenju za pročišćavanje biootpadnih voda, a zatim ispuštaju u prirodnu vodu koja prima. Svaka od soba u zgradi opremljena je višeslojnim unutarnjim klima uređajima. Vanjske jedinice nalaze se na mjestima gdje ne ometaju udobnost korisnika. Cijela zgrada opremljena je električnim podnim grijanjem s regulatorima. Poseban ugođaj pruža vlasnicima apartmana uz krovnu terasu pripremljenu za jacuzzi, s kojeg se pruža izniman pogled na bokarski zaljev.

Cijena: 245.000 €

Raspitajte se sada:

Zanima me ID nekretnine: P202000121

Vaše podatke pohranjujemo i obrađujemo kako bismo obradili vaš zahtjev. Više informacija o tome možete pronaći u našim pravilima o privatnosti.